TRIANGLE faház

TRIANGLE faház

Ez faház ideális választás a természetben töltött kellemes percekre!

A faház 9m x 7m alapterülettel rendelkezik, amely tartalmaz egy tágas nappalit, egy fürdőt és egy konyhát. A faház galéria részén alvó alkalmatosságnak kialakított hely található.

A faház műszaki paraméterei

A faház hajópadló burkolattal épül, amely hőszigetelve van. A tetőszerkezet 15 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelővel van kialalkítva. A hőszigetelés vastagsága igény szerint növelhető. A fa nyílászárók hőszigetelt kivitelben készülnek. A tetőtéri ablakok jelentősen javítják a ház benapozottságát. A tetőt bitumenes zsindellyel födtük, de lehetőség van más tetőfedő anyag használatára is. A galéria rész igény szerint növelhető, a fogópárokra helyezett palló felüleltének növelésével. A szerkezet formailag egyedi és praktikus, ugyanis az épület tetőszerkezete egyben külső falként is szolgál. A 60 fokos dőlésszögű tető a ház megfelelő belmagasságát eredményezi. A faház előterében egy fedetlen terasz található. A fedetlen terasz burkolható fával is, de az időtállóság szempontjából más burkolóanyagot javaslunk.

Az épület méretei igény szerint módosíthatóak.

Az 1.90 m belmagasságot elérő felületek, szobák szerinti lebontásban a következőképpen alakulnak:
  • nappali: 4.29m x 5.20 m = 22.32 nm
  • fürdő: 2.05m x 3.20m = 6.56 nm
  • konyha: 2.05m x 3.20m = 6.56 nm
  • galéria: 4.30x 3.20m = 13.76 nm

Az 1.90 m belmagasság alatti terek is hasznossá tehetők. Ezen felüleltek alkalmasak bútorok és egyéb berendezések pozícionálására.

Ez az építmény egy különleges hangulatot képest teremteni a benne lakóknak. Az alábbi kép megfelelően szemlélteti ezt a hangulatot.

TRIANGLE faház – B. változata

A TRIANGLE faházat kiegészítettük 2 darab oldalsó helyiséggel. Az egyik új helyiség hálószobaként, míg a másik fürdőszobaként funkcionál. Ezzel a megoldással nő a ház befogadó kapacitása.

Az alábbi képek illusztrációk, nem a cégünk által épített házak.

Leave a comment