Tervezés

Faházak, faszerkezetek tervezése

Segítséget tudunk nyújtani a faházak és egyéb épületek tervdokumentációjának elkészítésében, összeállításában.

Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a faszerkezetek terén, ezt a tapasztalatot a tervezési folyamatokban is tudjuk kamatoztatni, ezáltal egy gazdaságos és ésszerű építmény kelhet életre.

Az általunk felkínált tervezési szolgáltatások:

  • középületek, ipari épületek, és mezőgazdasági épületek tervezése
  • szerkezeti elemzés
  • engedélyeztetési tervek készítése
  • kiviteli tervek készítése
  • 3D látványtervezés

Az építkezés egyik meghatározó folyamata a tervezés. Egy szerkezetileg- és funkcionálisan jól kigondolt ház nagyban tudja befolyásolni az épület milyenségét és gazdaságosságát. Ajánlatos odafigyelni a ház tervezési szakaszára is, mert ezzel a folyamattal sok fejfájástól mentheti meg magát a beruházó, úgy az építés alatt, mint az épület használata során.  Egy, a méreteiben, funkcióiban okosan kigondolt ház kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik, ami nem utolsó szempont a ház tulajdonosának.


Raktárépület tartószerkezeti terve


Emeletes faház látványterve


Emeletes faház látványterve


Emeletes faház látványterve


Színpad tartószerkezeti terve


Földszintes faház látványterve


Földszintes faház látványterve

Számos már megépült házunkat megtalálják a Faházak, hétvégi házak termékeink között! A tervezés a gyártási és építés rendszertől is nagyban függ. Fontos szempont, hogy az elképzelt szerkezet megépíthető és biztonságos is legyen. A hatályban lévő tervezési szabványok figyelembevételével történik a tervezés és építés egyaránt. A tervezési szakaszban a megrendelővel együtt alakítjuk ki a házat, ahol igyekszünk a tapasztalatainkra épülő tanácsokat is adni, de szem előtt tartva a megrendelő elképzelését, kérését!