0
Elégedett ügyfelek
0
Díjak
0
Befejezett projektek
0
év tapasztalat
Rólunk

Verkauf Impex

A Gyergyói-medence lakói, a Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén.Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 20 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket: Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Olaszország, Magyarország, Románia stb.Erdélyi, székelyföldi székhelyű vállalkozásunk a székely faházak hírnevét igyekszik továbbvinni. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez.

A termékpaletta hatalmas, többek között említésre méltó:

Folyamatban lévő projektek:

Ezekben az országokban építettünk:
A faházak előnyei

Faházaink 80-100 év körüli, kiváló minőségű fenyőből készülnek. A Gyergyói-medence medence magasan fekvő erdeiből származó fenyő a hideg telekhez alkalmazkodva, rövid növekedési időszakokat él meg, ezáltal sűrű évgyűrű-szerkezetűvé válik, mely tartósságát, terhelhetőségét, rugalmasságát többszörösére növeli lazább szerkezetű társaihoz képest.

A magas gyantatartalomnak köszönhetően a fenyő ellenállóbb a többi fafajtáknál, a kártevőkkel szemben.

A fa a legegészségesebb, környezetbarát építőanyag, amely egy otthon-, bensőséges hangulatot ad.

A faházak számottevően rövidebb építési időt igényelnek, mint a téglaházak, így a megrendelő rengeteg járulékos kōltséget tud megtakarítani a hagyományos építkezéssel szemben, ugyanis a faház legtöbb egy hónap alatt elkészíthető.

Bármilyen technológiával épített faházaink korszerũ anyagokkal kezelhetők, amelyek védik a házat a gombával, a penésszel és a nedvességgel szemben és ugyanakkor égéskésleltető hatásuk is van.

A belső tér télen meleg, könnyen fűthető, nyáron hűvös marad a fa jó hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően, napjaink modern és változatos anyagaival a hangszigetelés is kōnnyen megoldható bármilyen faház esetében.

A fa légzőképességének köszönhető , hogy a faházaink páratartalma örökké optimális és kōzel 40% energia takarítható meg a hagyományos épūletekkel szemben.

A fa alapanyagú kōrnyezetbarát, tartós, biztonságos házaink gyárilag előkészített, méretpontos, kiszárított elemekből épülnek fel és az év bármely időszakában elkészíthetőek.

Az olcsón és gyorsan kivitelezhető faházaink magas stabilitást mutatnak földrendés esetén is.