Casa din lemn L11

Casa din lemn L11

Această casă din lemn a fost construită în Ungaria, această casă din lemn este o casă de locuit, care este locuibilă în fiecare perioadă a anului.

Casa din lemn L11 este o casă etajată din lemn. Parterul are o suprafață construită de 85mp, care include un living+hall, un antreu, un dormitor,  o bucătărie, o baie și o casa scării. La etaj se găsește 2 camere, un coridor. Conexiunea pe verticală dintre parter și etaj se realizează prin spațiul comun dintre living și coridorul situată la etaj.

Această casă din lemn este extinsă pe lateral cu un garaj deschis și cu o terasă.

 

Planurile și randările 3D prezintă această casă din lemn din diferite puncte de vederi/poziții.

Primul strat de grindă al peretelui are grosimea de 90 mm, este îmbinată în dublu lambă uluc și este chertată la capete. Pe această se aplică un strat de izolator din vată minerală cu grosimea de 18 cm așezată între rigle de 18×5 cm, la 60 cm unul de celălalt, între folii cu bară de vapori și emanare de vapori.

Peretele exterior se închide cu un strat de lambriu de 2cm grosime. Pereții interiori sunt concepuți din grindă ecarisată de 9 cm grosime și sunt țesuți în pereții exteriori cu excepția grupurilor sanitare, s-a pus o dușumea izolată din lemn.

Acoperișul a fost izolat, apoi învelită cu tablă zincată.

Ușile și ferestrele sunt din lemn, construite în sistem termopan și se ampretează la caracterul rustic al construcției. Ușile si ferestrele au fost fabricate de către socieatea noastră.

Aceasă casă din lemn a fost vopsită de către Beneficiar la fața locului. Oferim și serviciul de vopsit de către firma noatră în condiții controlate în fabrică. Dacă se vopsește casa în fabrică, atunci se rezultă o suprafață mult mai frumoasă în comaparație cu metoda vopsirii  de către Beneficiar la fața locului.

Fotografiile de mai jos arată diferite faze ale construirii

Timpul necesar producției pentru Casa din lemn L11 este 3 luni, după care urmează transportarea casei asamblate la locul construirii. Casa se va construi pe fundația existentă și hidroizolată de către Beneficiar. Construirea/asamblarea casei la fața locului durează aproximativ 2 luni.

Leave a comment