Saune

Saune tub

Fotogalerie saune tub

Tip 1. Mărime totală: 300 x 220 cm , mărime interioară: L= 205 cm , D=220 cm, 2-6 locuri.

Materialul saunei: doage din molid de foarte bună calitate, îmbinate perfect cu grosimea peretelui de 40 mm. Mobilierul este confecționat din lemn de molid de bună calitate și are în componentă:

  • două băncuțe în interior de 200 cm x 60 cm cu spătar
  • banchete spătar, tetiere, grilaje interior și exterior, două băncuțe exterioare L=65 cm, ce servesc ca și loc de odihnă după ”tratament”
  • cadru protecție sobă
  • Ușă dublă din lambriu cu izolație, sticlă termorezistentă și mâner din lemn.
  • Cercuri din oțel inoxidabil echipat cu șurub pentru strângere

Tip 2. Mărime totală: 400 x 220 cm , mărime interioară saună: L= 205 cm , D=220 cm, mărime interioară vestiar: 150 cm, 2-6 locuri.

Case saună

Executăm construcții unicat pentru saune de grădină, după concepția și imaginația clientului. Aceste construcții au avantajul față de sauna montată în încăpere, că permit destinderea mai multor persoane deodată, savurând ambientul și efectele terapeutice ce le oferă, și în compania unui grup mai larg.

Aceste căsuțe unicat pot fi decorul grădinii, dar în același timp pot oferii un remarcabil loc de retragere și de odihnă.

Case saună – fotogalerie

Saună în interior

Dacă aruncăm o privire în lumea celor care savurează cu desăvârșire efectele benefice oferite de sauna, ne dăm seama că este nevoie de construirea unei încăperi . Pentru acest scop, cea mai potrivită încăpere ar fi o căsuță din lemn în care sa fie montată toate componentele ce deservesc o saună.

Despre saună

Dacă aruncăm o privire în lumea celor care savurează cu desăvârșire efectele benefice oferite de sauna, ne dăm seama că este nevoie de construirea unei încăperi . Pentru acest scop, cea mai potrivită încăpere ar fi o căsuță din lemn în care sa fie montată toate componentele ce deservesc o saună.

Casa sauna este o construcție din lemn ce asigură locația pentru saună, o garderobă, un duț si un ciubăr pentru apa rece.

Dacă vreți să intensificați clipele de neuitat ce vi le poate oferi sauna, merită să achiziționați și un ciubăr din lemn pentru baie cu soba, detinand locul principal in curte, langa casa -sauna.

Aceasta căsuță din lemn construită din grinzi ecarisate, în care este instalată sauna, merită să fie dotată cu ferestre mai mari, pentru a putea bucura uitându-vă la peisajul din curte.

Construirea acestei mici căsuțe din lemn nu necesită mai mult de 1-2 zile.

Lemnul din care facem aceste construcții (molid) este bine ales, tratat termic si chimic, reprezintând cel mai bun material utilizat în acest scop.

În interiorul saunei, lemnul rămâne în stare natur, nu este tratat chimic.

Aceste construcții din lemn (casa sauna) sunt realizate după concepția si planul clientului. Avem comenzi în care clientul ne cere să concepem o locație pentru spălător și WC, cabina pentru duș. Avem clienți care sunt interesati achiziționarea ciubărului pentru sauna, cât și a ciubărului pentru baie cu sobă, instalat în grădină lângă casa sauna.

Prețuri saune

Tip
Dimensiuni (cm)
Preț (EUR)
Sauna tub tip I. 300×220 3000
Sauna tub tip I. 400×220 3650
Casă saună 150×150 3150
Casă saună 150×200 3350
Casă saună 200×200 4150
Casă saună 200×250 4350
Casă saună 250×250 5200
Prețul nu conține TVA.