Casa din lemn F22

Casa din lemn F22: – suprafaţă parter: 45,00 m

Această casă din lemn a fost construită într-o comună lângă București.

Detalii tehnice a casei din lemn F22

podea

Dușumea grosime 20mm, așezat pe un grilaj din șipci de 40 x 40 mm sub care se va pune membrana bituminoasa, pentru a o izola de fundație, iar în acest grilaj se așează polistirol de 40 mm grosime pentru izolatia și masivitatea dușumelei. Recomandat este ca toată suprafața fundației să fie izolată cu membrană bituminoasă după executarea fundației, de cei care au făcut fundația. 

-pereți: 

Pereți exteriori izolați, din grinda ecarisată de 90 mm grosime alcătuiți din elemente cu lățimea de 130 mm, ce se îmbină în dublu nut și feder cu chertări la 9 cm de capete. Pereții sunt izolați cu 15 cm de vată minerală ROCKWOOL.

Izolația se așează între baghete din lemn cu secțiunea de 150 x 50 mm între folii cu bara de vapori și emanare de vapori. Pereții exteriori se vor placa din interior cu OSB 15mm.

Pereții se vor placa cu gipscarton. Prețul nu include nici montajul, nici materialul pentru placarea cu gipscarton.

pereți interiori – grinda grosime 90mm, sunt neizolați.

-planșeu: 

Planșeu din lemn cu grinzi aparente. Peste grinzi se pun 40 mm de dulapi + 40 mm de distanțieri între care se pune polisitiren expandat + 2 cm podea din lemn molid.

-acoperișul:  

Acoperișul este izolat cu 15 cm grosime de vată minerală. Izolația se pune între căpriorii șarpantei. Pe căpriori se va pune un strat de OSB de 15mm din interior.

Căpriorii se vor placa cu gipscarton din interior. Placarea cu gipscarton nu este inclusă în preț. Pe deasupra căpriorilor se pune  un strat OSB de 15mm pe care se întinde încă o membrana bituminoasa. Se învelește cu șindrilă bituminată. Culoarea poate fi cărămizie,verde, sau gri forma dreptunghiulara sau solzi de peste. Între izolatori se așează folii cu bară de vapori.

-uși și ferestre:

Ușile și ferestrele sunt fabricate în sistem termopanUșile de interior sunt pline. Ferestrele sunt nu sunt echipate cu obloane.

Timp de productie: 2 luni
Timp de construire: 21 zile

Planurile casei din lemn F22

Fotografii făcute din faza de construire

Leave a comment