Căsuțe de grădină

Suprafața căsuțelor de grădină depinde de cerința clientului. Căsuțele de grădină au pereți de 40 sau 60 mm grosime.
Podeaua(dacă este cazul) este realizată din lambriuri de 20mm grosime sau plăci OSB.
Acoperișul construcției se închide cu lambriu de 20 mm grosime sau placă OSB.
Ușile și ferestrele construcțiilor sunt făcute din lemn în sistem tradițional (la cerere pot fi concepute și în sistem termopan). La cerere pe ferestre se pot monta obloane.
Căsuțele de grădina pot fi utilizate ca depozite pentru unelte de grădină, ca  și încăpere pentru desfășurarea unor activități  de hobby, loc de depozitare a lemnului pentru foc etc.
Căsuțele de grădină sau camping nu sunt pregătite cu izolație dar se pot izola la cererea clientului în funcție de necesitățile și pretențiile lui.

Mobilier de grădină. Foișoare. Pavilioane

Mobila pentru grădină (măsuțe, bănci, lăzi din lemn pentru flori, etc.) este o mobilă specială, realizată exclusiv pentru uzul exterior, din material rezistent.
Foișoarele și pavilioanele sunt construite după dimensiuni ce le dă clientul în funcție de spațiul sau locația prevăzută pentru acest scop.
Pe siteul nostru se pot vedea mai multe modele de foișoare și pavilioane, dar totodată ținem cont de modele personalizate ale clienților.

Chioșcuri din lemn

Căsuțele din lemn pentru comercianți (chioșcurile) sunt concepute din grindă ecarisată de grosime 40 de mm îmbinate în dublu nut și feder sau din panouri, ce pot fi montate, demontate și depozitate de mai multe ori.
Chioșcurile sunt de mai multe tipuri și au dimensiuni diferite în funcție de concepția și cerințele clienților.
Chioșcurile confecționate din panouri au dimensiunile mai mici și au avantajul că se pot transporta și depozita ușor.
Căsuțele din lemn pentru comercianți construită din grindă ecarisată pot avea dimensiuni mai mari și sunt mai masive.
Chioșcurile sunt dotate cu ușă masivă pentru intrare, cu una sau mai multe ferestre, construită din două bucăți, partea de jos serviind drept tejghea.

În căsuțe montăm dușumea (dacă este cazul) având în vedere folosința lor în toate anotimpurile anului.