Casa din lemn F19

Casa din lemn F19: – suprafaţă parter: 94  m

Această casă din lemn are o suprafață construită de 94 m2. Casa are 1 terasa, 1 sufragerie, 2 camere, 1 wc, 1 baie și 1 living.

Detalii tehnice a casei din lemn F19

podeaua: grosime 20 mm, asezat pe un grilaj din spci de 40 x 40 mm sub care se v-a pune membrana bituminata, pentru a o izola de fundatie, iar in acest grialj se aseaza polistirol de 40 mm grosime pt izolatia si masivitatea dusumelei.
-pereti: 70 mm grosime alcatuiti din elelemente cu latimea de 130 mm, ce se imbina in dublu nut si feder cu chertari la 10 cm de  capete. Peretii sunt izolati cu 10 cm de vata minerala.
-planseu: planseu din grinzi de lemn , care sunt aparente din interior, peste care am pus 20 cm de vata minerala
-acoperisul:  izolat ,pe grinzile aparente din interior sectiune 70/140 mm (stil rustic) se aseaza lambriu 20mm gr. peste carese fixeaza o osatura (grilaj) din lemn de 10 cm grosime intre care se pune vata minerala si . Se inchide pedeasupra cu un strat OSB de 18 mm pe care se intinde inca o membrana bituminoasa. Se inveleste cu  sindrila bituminata. Culoarea poate fi caramizie sau verde, forma dreptunghiulara sau solzi de peste. Intre izolatori se aseaza folii cu bara de vapori.
-usi si ferestre sunt fabricate in sistem termopanUsile de interior sunt pline .
Constructia montata pe fundatia inainte pregatita va fi predata in stare in stare natur .

Leave a comment